Ura Mapletilla

Liity kohtaamisten mahdollistajaksi.

Maplet Oy on energinen, innovatiivinen ja eteenpäin katsova, inhimillisen digitalisaation asiantuntijayritys. Olemme nopeasti kansainvälistyvä start-up joka muuntaa staattiset kartat interaktiivisiksi työkaluiksi. Pilvipalvelun avulla asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta oleelliset tiedot ovat aina ajan tasalla ja kauniisti visualisoituina.

Mikäli karttapalvelut, digitalisaatio ja asiakaskokemus ovat intohimosi, voit olla yksi meistä.

Meillä pääset vaikuttamaan urapolkuusi ja edessäsi ovat kansainväliset kehitysmahdollisuudet. Tarinamme mukaisesti toimintamme keskiössä on ihminen – siksi myös työhyvinvointi, viihtyvyys, vapaus ja vastuullisuus ovat yrityksessämme tärkeitä asioita.

Hae työpaikkaa

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme.

Olemme kiinnostuneita niin lopputyöntekijöistä, vastavalmistuneista kuin kokeneista ammattilaisista. Lähetä avoin hakemus ja otamme sinuun yhteyttä sopivan tilaisuuden tullen.

Avoimet työpaikat

Ilmoitamme avoimista työpaikoista Linked In sivuillamme. Voit lähettää avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen careers@maplet.com.

Maplet Oy

Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on hyvää vauhtia kasvamassa alamme markkinajohtajaksi. Poikkeuksellisen pitkälle kehitetty huippumoderni teknologiamme on hiottu huippuunsa. Keskiössämme on asiakkaan helppo käyttökokemus ja syvällinen ymmärtäminen. Kasvavan ja kansainvälistyvän yhtiömme teknologia on täysin kotimaista.

Tutustu tarinaamme

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

+358 44 239 7072

Sähköposti

contact@maplet.com

Myynti

+358 44 972 5729

Tarkemmat yhteystiedot