Maplet-teknologia

– paikkansa pitävää osaamista.

Olemme tehneet töitä  ajan, paikan ja ihmisten parissa jo vuosikymmenien ajan, ratkaisseet koodilla miljoonia paikkatietoon liittyviä ongelmia sekä vahvistaneet asiantuntemustamme pyrkimällä ratkaisemaan tarpeen kuin tarpeen. Kuuntelemme aktiivisesti satoja tuhansia käyttäjiämme, joten tiedämme, mitä kentällä tarvitaan sekä teemme Mapletista joka päivä entistä paremman – kumppanuuteemme tarjoaa lisäarvoa, jota itse tekemällä on mahdotonta saavuttaa.

Hyödynnämme tuotteissamme maailman johtavia teknologioita sekä alamme parasta ohjelmisto-osaamista Pohjoismaissa.

Innostuksemme käyttäjäkokemukseen on tehnyt Mapletista joustavan ja monipuolisen, mutta samalla yksinkertaisen ja helppokäyttöisen. Täysnatiivinen mobiiliratkaisumme personoituu ja kasvaa tarpeidesi mukana, käytettävyyden säilyttäen.

Monta hyvää syytä valita Maplet:

Maplet-teknologia on helppo ja nopea ottaa käyttöön – kuukausien kehitysprojektien sijaan puhutaan viikoista.

Mobiili- ja websovellukset aidosti yhteensulautettuna: täysnatiivi ympäristö.

Hyödynnät tietoa ennennäkemättömän tehokkaasti – saat toivomasi reaaliaikaisen rajapinnan sisään ja ulos, joustavan ja helpon kytkennän sekä tarvitsemasi raportit (kaiken rajapinnallistava teknologia).

Millä tahansa laitteella toimivat tietorakenteet, -kentät ja –lomakkeet, ultarajoustava Maplet-metastruktuuri.

Nopea geokoodaus osoitteesta paikaksi ja paikasta osoitteeksi, oma karttapalvelin renderöi maailman kauneimpia karttoja.

Yksilöllinen karttapalvelu ja maailman kauneimmat kartat haluamillasi tietotasoilla (esimerkiksi kaavakuvat ja tontit): Maplet Retina Tiles™ ultra-HD taustakartat, tinkimätön renderöinti. Datalähteenä toimii ensisijaisesti OSM.

Tukee suuria kohdemääriä ja suodattamia mobiilisti: hyperdatavalmius, Maplet RTR Clustering™ käsittelee satoja tuhansia paikkamäärityksiä mobiilisovelluksessasi, etänä ja reaaliaajassa. Pystyt suodattamaan paikkatietoa millä tahansa ehdoilla.

Voit tuoda karttaan mitä tahansa taustakuvia tai layereita omista lähteistäsi: Maplet Data Drill™ tekee sen mahdolliseksi.

Hallitset ja keräät tietoa tehokkaasti (kuvagalleriat, tiedostot, stringit, numereeniset arvot jne.) yli kanavarajojen: Maplet Flex Data™ on aidosti kanavariippumaton ratkaisu.

Parempia päätöksiä tiedolla, reaaliajassa: Maplet tukee alueita, pisteitä, reittejä, etäisyyksien analysointeja jne.

Laadukasta mobiilikoodausta, joka toimii vielä vuosienkin päästä.

Maplet Oy

Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on hyvää vauhtia kasvamassa alamme markkinajohtajaksi. Poikkeuksellisen pitkälle kehitetty huippumoderni teknologiamme on hiottu huippuunsa. Keskiössämme on asiakkaan helppo käyttökokemus ja syvällinen ymmärtäminen. Kasvavan ja kansainvälistyvän yhtiömme teknologia on täysin kotimaista.

Tutustu tarinaamme

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

+358 44 239 7072

Sähköposti

contact@maplet.com

Myynti

+358 44 972 5729

Tarkemmat yhteystiedot