Maplet Oy:n tarina

Parempien kohtaamisten mahdollistaja.

Elämme ajassa, jossa ihmisten välinen, aito ja välitön palvelu ja vuorovaikutus on vaarassa unohtua. Mitä enemmän digitalisaatio etenee, sen enemmän kaipaamme palvelua ja aitoja kohtaamisia. Samasta syystä kohtaamiset ja palvelu ovat usein liiketoiminnan kilpailuvaltteja. Tulokset ja asiakastyytyväisyys rakennetaan ihmisten välillä. Ohjelmistojen automatisoidessa prosesseja, intohimomme on ihmisten ja ohjelmistojen yhteistoiminta. Haluamme tehdä käyttökokemuksesta niin helppoa ja intuitiivista kuin mahdollista.

Mapletin kipinä syttyi huomattuamme, kuinka kaukana perinteisten verkkopalvelujen tapa hyödyntää sijaintipalveluja sekä saatavilla olevaa teknologiaa oli – jopa paikallisten palvelujen etsiminen tuntui kokeneellekin selaajalle haastavalta. Turhautuminen etukäteen pilasi liian monta hyvää asiakaskokemusta. Tästä syntyi innostuksemme käyttäjäkokemukseen, visuaalisuuteen ja karttojen hyödyntämiseen. Olemme tuoneet vaativien kuluttajien käyttökokemuksen yrityksen jokaisen työntekijän käyttöön.

Maplet kuuluu nyt Euroopan suurimman smart data ja analytiikan toimittaja Bisnode Oy:n Rating -mallin korkeimpaan AAA -luottoluokitukseen. Luokituksen saamisen edellytykset ovat mm. vakiintunut toiminta, positiivinen tausta ja maksutapa, sekä hyvä talous. Tällä luokituksella Maplet on todistettavasti luotettava ja vastuullinen yritys.

Pyrimme luomaan

Selkeitä näkymiä.

Päätimme haastaa vallitsevat käsitykset ja kehittää poikkeuksellisen joustavan ja kehittyneen teknologian, joka on samalla erittäin helppokäyttöinen ja helppo ottaa käyttöön. Onnistuimme yhdistämään ajan, paikan ja tiedon ennennäkemättömällä tavalla asiakkuudenhallinnan, kenttätyön ja kenttämyynnin alueella.

Entä jos voisit kehittää palvelujasi niin, että ne kuvaisivat paremmin juuri sinun prosessejasi ja tukisivat aidosti liiketoimintaasi – toimien yhteistyössä jo olemassa olevien järjestelmien kanssa, aina ja kaikkialla, laitteesta riippumatta? Nyt se on mahdollista.

Mapletin avulla pystyt käyttämään tietojasi juuri sinulle sovitetuilta näkymiltä, jotka mahdollistavat monimutkaistenkin tietojen intuitiivisen ymmärtämisen. Ohjelmiston avulla tiedot ovat helposti kaikkien hyödynnettävissä juuri oikealla tavalla, tekeminen tehokasta ja järjestelmällistä, yhteistyö ja toiminnan koordinointi helppoa sekä liiketoimintaa pystyy aidosti johtamaan tiedon avulla.

Tavoitteemme on luoda ratkaisuja, joilla on vaivatonta hallita ja hahmottaa liikkuvaa työtä. Missiomme on yhdistää teknologia ja inhimillinen vuorovaikutus parhaalla mahdollisella tavalla. Kenttämyynnin ja kenttätyön kehittämisessä meitä ajaa eteenpäin innostus intuitiiviseen ja helppoon käyttöön, visuaalisuuteen, tiedonhallintaan sekä asiakkaiden ongelmien syvälliseen ymmärtämiseen. Jaamme asiakkaidemme kanssa innostuksen tuottaa selkeitä ja kokonaisvaltaisia näkymiä suoraan liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen ytimeen.

Kehitämme ratkaisuja, joita on ilo käyttää ja jotka kulkevat mukana päivittäisessä työssä, poistaen vaivalloiset kirjaamiset, moninkertaiset työt, inhimilliset virheet ja epämääräisen tiedon. Maplet kasvaa ja personoituu liiketoimintaprosessiesi mukana, auttaen pitämään monimutkaisetkin kokonaisuudet yksinkertaisina ja helposti lähestyttävinä.

Meillä on

Rohkeutta uudistaa.

Arvojamme ovat can do-asenne, positiivinen proaktiivisuus, luovuus, ihmisläheisyys, käytettävyys, innostus sekä 100 prosenttinen omistautuminen kaikkeen mitä teemme. Visuaalisuus ja käytettävyys ovat asioita, jotka ohjaavat meitä eteenpäin nyt ja tulevaisuudessa.

Haluamme yhdistää ohjelmistot ja arkisen työn jatkuvasti sujuvammin sekä ymmärtää ja ratkoa asiakkaidemme päivittäisiä haasteita entistä tehokkaammin. Läpinäkyvä tiedonkulku, suora puhe ja tehokas viestintä parantavat niin toiminnan laatua kuin ratkaisumme arvoa. Uskallamme haastaa itsemme ja muut kysymällä, voiko asiat tehdä toisin ja paremmin.

Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on hyvää vauhtia kasvamassa alamme markkinajohtajaksi. Poikkeuksellisen pitkälle kehitetty huippumoderni teknologiamme on hiottu huippuunsa. Keskiössämme on asiakkaan helppo käyttökokemus ja syvällinen ymmärtäminen. Kasvavan ja kansainvälistyvän yhtiömme teknologia on täysin kotimaista. Meillä on jo yli 200 tyytyväistä asiakasta ympäri Euroopan, joista pääosa Suomessa. Asiakkaidemme korkea tyytyväisyys ja kiitettävä palaute tekee työstämme innostavaa ja mielekästä. Kun asiakkaamme menestyvät, menestymme mekin. Kanssamme mahdollistat kannattavan kasvun, helpomman arjen ja entistä sujuvamman yhteistyön niin asiakkaidesi, sidosryhmiesi kuin henkilöstösi kesken.

Asiakkaitamme Suomessa ja maailmalla yhdistävät ymmärrys asiakaskokemuksen ja palvelun merkityksestä sekä halu nostaa liiketoiminta uudelle tasolle  – aina ajan tasalla ja askeleen kilpailijoita edellä. Haluaisitko sinä kuulua heihin? Haluaisitko sinä kuulua heihin?

Maplet Oy

Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on hyvää vauhtia kasvamassa alamme markkinajohtajaksi. Poikkeuksellisen pitkälle kehitetty huippumoderni teknologiamme on hiottu huippuunsa. Keskiössämme on asiakkaan helppo käyttökokemus ja syvällinen ymmärtäminen. Kasvavan ja kansainvälistyvän yhtiömme teknologia on täysin kotimaista.

Tutustu tarinaamme

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

+358 44 239 7072

Sähköposti

contact@maplet.com

Myynti

+358 44 972 5729

Tarkemmat yhteystiedot