Turvallisuusalan toiminnanohjaus, ja kaikkeen kenttätyöhön.

Sammutinhuoltoon ja turvallisuusalalle kehitetty erittäin helppokäyttöinen toiminnanohjaus

  SAMMUTIN JA LAITEREKISTERI -JA LAITETIEDOT

  Hyödynnä laite -ja käsisammutintietoasi tehokkaasti

  🔷 Saatte käsisammuttimien tarkastusvälit 1,2V sammuttimien sijoittelusta riippuen karttakäyttöliittymän päälle.

  🔷 Sammuttimien tarkastukset, koeponnistukset, nesteenvaihdot ja muut toimenpiteet voi kirjata helposti lukemalla sammuttimien QR koodin

  Kuvassa esitelty laitevälilehteä oikealla.

  SUUNNITTELU JA KARTTA

  Näe seuraavat kohdekäynnit ja laitekohtaiset tarkastus ja huoltopäivät yhdellä vilkaisulla

  🔷 Näe seuraavat kohdekäynnit sekä laitekohtaiset tarkastus ja huoltopäivät yhdellä vilkaisulla

  🔷 Älykäs väritys kertoo milloin kohteen seuraava laite, kuten sammutin vaatii tarkastusta / asennusta / huoltoa.

  🔷 Näet kätevästi sovitun kohdekäynnin vieressä olevat kohteet ja säästät paljon rahaa ajokustannuksissa poimimalla lähellä olevia kohteita samalle reissulle.

  KENTTÄRAPORTOINTI JA OHJAUS

  Maplet automatisoi raportoinnin ja laskutuksen, ja säästää näin aikaa

  🔷 Kun huoltomies käy kohteen tarkastettavat / huollettavat laitteet läpi, tästä lähtee automaattinen raportti asiakkaalle. Huolletut laitteet, kuten sammuttimet, siirtyy laskutusohjelmaan.

  🔷 Raportti koostaa esimerkiksi huolletut laitteet ja sammuttimet ja näille toteutetut toimenpiteet. Raportilta näet myös seuraavan määräpäivän ja työntekijän. Raportti on mahdollista kustomoida väritykseen ja yritysilmeeseen sopivaksi.

  ASIAKAS -JA KOHDETIEDOT

  Oleelliset tiedot heti käytettävissä ja kulkevat taskussasi

  Näe olennainen ja reagoi asioihin etukäteen – Mapletin avulla asiakas-, laite-, reitti-, historia- ja kohdetiedot kulkevat mukana, välittyvät tarvitsijoilleen, pysyvät tallessa ja  päivittyvät työn ohessa.

  🔷 Kukin henkilö saa juuri ne tiedot, joita hän tarvitsee onnistuakseen työssään.

  🔷 Optimoidut käyttönäkymät niin kentälle kuin konttorille.

  🔷 Sovellus toimii kaikilla laitteilla, missä ja milloin tahansa.

  LASKUTUSRAJAPINTA

  Tiedot suoraan laskutukseen -ja taloushallintoon sekä integraatiot

  Tehosta, johda, mittaa ja kehitä liiketoimintaasi saumattomana kokonaisuutena – Mapletin rajapinnan avulla sovellukseen syötetyt tiedot välittyvät esimerkiksi laskutukseen tai suoraan taloushallinnon järjestelmään.

  🔷Valmiit rajapinnat yleisimpiin laskutus- ja taloushallintojärjestelmiin.

  🔷Joustava alusta sekä avoimet ja selkeät rajapinnat mahdollistavat liiketoimintaasi sulautuvat ratkaisut. Kehitämme jatkuvasti uusia rajapintoja.

  🔷Voit teettää rajapinnat meillä tai muualla – Mapletin API:n oppii hetkessä

  Tällä hetkellä saatavilla olevat rajapinnat:

  OLEMASSAOLEVIEN TIETOJEN TUONTI

  Tuo tiedot nykyisestä järjestelmästä, exceleistä, tiedostoista käyttöönoton yhteydessä

  Onko sinulla  nykyinen järjestelmä vai oletko kirjannut tietoja asiakkaista, sammuttimista ja, laitteista esimerkiksi Exceliin tai jonnekin muualle? Jo pelkästään laskutusjärjestelmän tiedoilla pääsette suoraan jatkamaan siitä mihin jäitte.

  🔷 Käyttöönoton yhteydessä on mahdollista tuoda tietoja laskutusohjelmasta, nykyisestä järjestelmästäsi tai tiedostoista, esimerkiksi Exceleistä.

  🔷Mapletissa on valmiina kattava sammutinrekisteri, mutta pystymme tuomaan myös minkä vaon rekisterin saataville Mapletiin.

  🔷 Myös Dropbox integraatio, jolla asiakas voi itse tuoda tiedostonsa helposti Mapletiin.

  VÄESTÖNSUOJAT

  Väestönsuojan tarkastus ja tiiveyskoe

  Lainsäädäntö vaatii pitämään väestönsuojat toimintakunnossa ja huoltamaan sekä tarkastamaan ne asianmukaisesti. Suoja sekä väestönsuojavälineet ja -laitteet tulee pystyä ottamaan käyttöön 72 tunnissa. Vaikka suoja olisi normaaliaikana muussa käytössä.

  🔷 Suoritat välinetarkastukset, tiiveyskokeet ja huollot väestönsuojalle samassa järjestelmässä

  🔷 Väestönsuojan tarkastus- ja tiiveyskoepöytäkirjan täyttäminen suoraan järjestelmään, josta saat PDF:n ladattua tai lähetettyä asiakkaalle.

  🔷 Näe historiatieto väestönsuojille tehdyistä toimenpiteistä yhdellä vilkaisulla.

  AJONEUVOSEURANTA JA TUNTIKIRJAUS

  Kaikki samassa paikassa

  Työajanseuranta ja ajopäiväkirjasta huolehtiminen on lakisääteistä. Asiakkaat pyytävät välillä vahvistuksia matkoista ja yrityksesi tulee pystyä varmistumaan kenttätyön tehokkuudesta. Tuntilaput ja matkojen kirjaaminen on ylimääräinen työ. Mapletissa saat kaiken samaan paikkaan ja samalla näet myös ajoneuvojesi sijainnit. Voit ottaa käyttöön myös vain joko ajopäiväkirjan tai tuntikirjauksen.

  ajoneuvoihisi asennettava GPS -laite, automaattinen ajopäiväkirja ja ajoneuvoseuranta kartalla

  🔷 yleinen tuntikirjaus, lomat ym. ja työtehtävät samassa paikassa. Tuntiraportit palkanmaksua varten, työaikojen seuranta ja näkeminen

  🔷 mahdollisuus tuoda matkat ajoaikoineen automaattisesti työtehtäville ehdotuksena

  🔷 tiedot tarvittaessa suoraan taloushallintoon (ks. rajapinnat)

  Usein kysyttyjä kysymyksiä

  Kuinka hyvin Maplet on huomioinut sammutinhuoltoalan erikoispiirteet?

  Olemme työskennelleet sammutinhuollon ja turvallisuusalan parissa, josta olemme saaneet kattavan tiedon alan tarpeista tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Lukemattomat palaveritunnit ja perehtymiset alaan
  on luonut meille vankan pohjan järjestelmätarjoajana alalle, jolla on selvät erityistarpeet kuten huolto ja tarkastusvälit.

  Miten helppoa käyttöönotto on?

  Erittäin helppoa. Teemme lyhyen kartoituksen ja saat pian sen jälkeen Mapletin käyttöösi ohje videoineen. Usein tuomme puolestasi myös nykyiset tietosi Mapletiin.

  Teemme tarpeen mukaan mielellämme myös tiiviin ja tehokkaan perehdytyksen. Asiakaspalvelumme palvelee aktiivisesti kysymyksissä käyttöönoton yhteydessä.

  Kuinka Mapletin asiakaspalvelu toimii?

  Tiimimme tekee kaiken aikaa töitä asiakkaidemme onnistumisen eteen. Olemme hyvin asiakaspalvelu orientoituneita ja ketteriä. Saat meidät kiinni suoraan maplettisi kautta sekä sähköpostilla ja puhelimella. Jokaisella asiakkaalla on käytössään kommunikaatio -ja tilauskanava suoraan heidän mapletissaan.

  Tarvittavat muutostyöt hinnoitellaan erikseen ja teemme niitä hyvinkin ripeästi. Maplet on poikkeuksellisen kehittynyt alusta, jossa muutosten tekeminen on nopeaa ja hyvin harvoin vaatii tuotekehitystä.

  Voiko Mapletista suoraan tehdä laskut asiakkaille?

  Maplet ei ole taloushallinnon ohjelmisto, mutta meillä on valmiit kehitetyt rajapinnat yleisimpiin taloushallinnon ohjelmistoihin. Rajapinnan avulla lasku muodostuu suoraan taloushallinnon ohjelmistoon, jolloin se menee myös kirjanpitoon. Laskun voi hyväksyä Mapletissa tai taloushallinnon ohjelmistossanne.

  Myös ilman rajapintaa Maplet koostaa tiedot laskua varten suoraan laskutusraportille, josta voit poimia ne laskutukseen ja laskutus on helppoa. Voit hyvin myös aloittaa ilman laskutusrajapintaa ja kytkeä sen, kun näet tarpeelliseksi.

  Voiko Maplet auttaa meitä kasvattamaan liiketoimintaamme?

  Kun toimintasi tehostuu ja helpottuu, pystyt ottamaan enemmän töitä. Kartta -ja reittitoiminnot mahdollistavat myös sen, että pystyt hoitamaan enemmän töitä samoilla matkoilla. Samalla kun tiedät asiakkaista enemmän, voit olla proaktiivinen asiakkaiden suuntaan, ennakoida heidän tarpeitaan.

  Maplet mahdollistaa koko liiketoiminnan kokonaisvaltaisen kehittämisen täysin uudelle tasolle.

  Miten Maplet toimii mobiilissa?

  Mobiilikäyttö on asiakkaidemme pää käyttötapa ja se on poikkeuksellisen pitkälle kehitetty. Maplet toimii erittäin hyvin mobiilissa kaikilla Android ja IOS -laitteilla (puhelimet ja tabletit).

  Kyseessä on myös mobiilisovellus, jolloin käyttö on kaikilta osin hyvin sujuvaa. Käytämme moderneimpia mobiiliteknologioita. Mobiilissa toiminnallisuudet on muokattu mobiiliin sopivaksi ja selain versiossa taas on tietokonenäytön kaikki edut käytössä.