Maplet Reitti™ -lisäosa

– tehokkaasti perille ja takaisin.

Koetko myynti- ja työmatkojen suunnittelun haastavaksi?

Haluatko suunnitella reittisi kannattavammin?

Tahdotko sopia tapaamiset tehokkaammin?

Kun haluat hahmottaa tarkemmin reittiaikataulusi sekä järjestää tapaamiset tehokkaammin, ratkaisusi on Maplet Reitti™ -lisäosa. Sen avulla hoidat vaivattomasti niin tapaamisten sopimisen liittyvät asiat, satunnaiset asiakaskäynnit tai tulo- ja menoajoista tiedottamisen – toisin sanoen säästät matkoillasi aikaa, vaivaa ja rahaa. Ryhmittelet ja priorisoit reittisi varrella olevat asiakkaat heidän tarpeensa ja tilanteensa mukaan. Pysyt aikataulussa ja kartalla – mobiilisti ja askeleen kilpailijoitasi edellä.

Maplet Tilaus™ -lisäosa

– tilaukset suoraan toimittajille.

Teetkö kaupat
paikan päällä?

Tahdotko asioida toimittajien kanssa tehokkaammin?

Haluatko helpottaa ja tehostaa kentältä tilaamista?

Kun asiakkaasi, esimerkiksi ruokakauppa, apteekki tai kampaaja, tilaa tuotteitasi suoraan käyntisi yhteydessä, tilauksen tekeminen onnistuu muun asiakaskirjauksen yhteydessä. Koontiraportin saat suoraan Mapletiin, jonka sisältämä tieto on helppo ajaa edelleen järjestelmääsi. Sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi jälkikäteen esimerkiksi puhelimessa tai sähköpostissa, vaan tilaus- ja laskuliikenne hoituu napin painalluksella. Palvelu voidaan yhdistää myös muihin prosesseihin, tarvittaessa yhteistyössä partneriesi kanssa.

Tilaa yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Minua kiinnostaa

Maplet Reitti

Valitse haluamasi yhteydenottotapa

  Minua kiinnostaa

  Maplet Tilaus

  Valitse haluamasi yhteydenottotapa

   Maplet Oy

   Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on hyvää vauhtia kasvamassa alamme markkinajohtajaksi. Poikkeuksellisen pitkälle kehitetty huippumoderni teknologiamme on hiottu huippuunsa. Keskiössämme on asiakkaan helppo käyttökokemus ja syvällinen ymmärtäminen. Kasvavan ja kansainvälistyvän yhtiömme teknologia on täysin kotimaista.

   Tutustu tarinaamme

   Yhteystiedot

   Asiakaspalvelu

   +358 46 616 4690

   Sähköposti

   support@maplet.com

   Myynti

   +358 44 972 5729

   Tarkemmat yhteystiedot