Oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

Liikkuvan työn ratkaisut

Maplet yhdistää ajan, paikan ja ihmiset.

Kenttämyynti on kovaa työtä, olipa kysymys yritys- tai kuluttajakaupasta. Reittien suunnittelu ja yhteystietojen varmistaminen maksavat aikaa ja rahaa, puhumattakaan asiakastiedon hyödyntämisestä, ajoituksesta ja tapaamisten suunnittelusta.

Pienetkin virheet voivat tulla kalliiksi, eikä mikään ole turhauttavampaa kuin myyntimatka ilman tuloksia. Samaan aikaan asiakkaasi ovat kyllästyneet selaamaan osoitelistoja. Niin mekin.

Entä jos kaikki tarvitsemasi tieto löytyisi yhdestä näkymästä?

Tai jos voisit muodostaa aluekohtaisen käsityksen tuloskehityksestä ja myyntimahdollisuuksista yhdellä vilkaisulla? Suunnittelisitko reittisi tehokkaammin? Taatusti. Saisitko lisää kannattavia kohtaamisia? Varmasti. Tekisitkö parempia päätöksiä? Parantaisitko asiakastyytyväisyyttä? Saisitko lisää asiakkaita? Kyllä, kyllä ja kyllä!

Sanotaan, ettei menestykseen ole oikoteitä. Olemme eri mieltä.

Todistaaksemme väitteemme haastoimme perinteiset ratkaisut, lähtökohtana liiketoimintasi kehittäminen. Maplet on uuden ajan mobiilisovellus, joka kertoo sinulle enemmän kuin yksi kuva tai tuhat sanaa. Yhdistämällä nykyaikaiset sijaintipalvelut ja asiakastietojärjestelmien parhaat ominaisuudet, toteutimme ratkaisun, joka vie liikkuvan työn ja löydettävyytesi täysin uudelle tasolle.

Ratkaisukeskeinen palvelu

Mapletiin rakastuvat niin liikkeenjohto, tietohallinto, kenttätyön tekijät kuin liikkuvat myyjäsi.

Pysyt ajan tasalla ja askeleen edellä: yhdistät ajan, paikan ja ihmiset ennennäkemättömällä tavalla.

Aina mukanasi: monimutkainen ja muuttuva tieto helposti hyödynnettävissäsi missä ja milloin vain.

Selkeitä näkymiä: huippuluokan kartat, visuaalisuus ja käytettävyys. Ihmisaivot ovat visuaalisesti pitkälle kehittyneet – Maplet tuo monimutkaisen tiedon ulottuvillesi helposti ymmärrettävässä muodossa.

Lisää katetta: liikkuminen paikasta toiseen on investointi, joka vaikuttaa merkittävästi katteeseen – avullamme varmistat, että työt tehdään tehokkaasti ja kaikkien osapuolten kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarvitsemasi kokonaisuus: toteutamme raportoinnin sekä tiedunkeruulomakkeet haluamallasi tavalla.

Yhdistettävissä nykyisiin järjestelmiisi: ei kalliita ja pitkiä kehityshankkeita. Maplet toimii saumattomasti tietolähteiden, tiedostojen ja rakenteiden kanssa – voit määrittää ehdot itse, ajastaa tiedonhaun, tai molemmat!

Maplet kasvaa kanssasi, pitäen käyttäjänsä aina ajan tasalla.

Ratkaisukeskeisiä palveluja

Tutustu liikkuvan työn ratkaisuihimme ja lue, mitä asiakkaamme sanovat.

B2C-kenttämyynti

Maplet Luukku

Maplet Luukku™ on ratkaisusi, kun asiakastiedot on kirjattava nopeasti, käsiteltävää tietoa on vähän ja kohteita on paljon. Luukkumyyntikartalta näet asiakkaiden tilanteen reaaliajassa.

Lue lisää
B2B-kenttämyynti

Maplet Kenttä + CRM

Maplet Kentän™ ja Maplet Kenttä CRM:n™ avulla hyödynnät tietoa sekä nykyisiä järjestelmiäsi visuaalisen asiakkuudenhallinnan avulla missä ikinä oletkin – saat ratkaisun, joka pitää sinut aina ajan tasalla ja askeleen edellä.

Lue lisää
Kenttäprojektien hallinta

Maplet Projekti

Maplet Projektin™ avulla kenttätyön tekijöiden seuranta ja tuki on ennennäkemättömän helppoa, olipa palveluksessasi 10 tai 100 työntekijää, vakituisesti tai muussa työsuhteessa.

Lue lisää
Kampanjointi

Maplet Kampanja

Maplet Kampanja™ on ratkaisusi, kun kampanjoit tai lanseeraat tuotteen, teet asiakkaillesi jatkuvaa myyntiä sekä koulutat, edustat tai vastaat tuotteidesi esittelystä ja hyllytyksestä.

Lue lisää
Lisäosat

Maplet Reitti & Tilaus

Maplet Reitti™ -lisäosa: tehokkaasti perille ja takaisin.
Maplet Tilaus™ -lisäosa: tilaukset suoraan toimittajille.

Lue lisää
Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jos mielessäsi on jokin tarve jota mikään valmiista ratkaisuistamme ei mielestäsi kykene ratkaisemaan, ota yhteyttä myyntiimme.

Ota yhteyttä

Maplet Oy

Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on hyvää vauhtia kasvamassa alamme markkinajohtajaksi. Poikkeuksellisen pitkälle kehitetty huippumoderni teknologiamme on hiottu huippuunsa. Keskiössämme on asiakkaan helppo käyttökokemus ja syvällinen ymmärtäminen. Kasvavan ja kansainvälistyvän yhtiömme teknologia on täysin kotimaista.

Tutustu tarinaamme

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

+358 46 616 4690

Sähköposti

support@maplet.com

Myynti

+358 44 972 5729

Tarkemmat yhteystiedot