Laite- ja konehuolto:
Ylitä palvelulupaus. Alita kulut.

Tahdotko lisää asiakastyytyväisyyttä, kustannustehokkuutta ja työn iloa? Maplet auttaa hoitamaan laite- ja konehuollot yli odotusten – nopeammin ja paremmin toimeksiannosta laskutukseen.

  Ylitä palvelulupaus. Alita kulut.

  Mapletin avulla asentajat ja huoltajat pysyvät jatkuvasti kartalla siitä, missä ja milloin heitä tarvitaan seuraavaksi, sekä löytävät ajantasaiset asiakas- ja laitetiedot käden käänteessä. Kun työ on tehty ja kirjattu, matka seuraavaan kohteeseen voi alkaa – päivän kulun mukaisesti nopeinta reittiä.

  Myös toimistolla alkaa tapahtua. Työt on helppo vastaanottaa, organisoida ja jakaa kentälle, jossa ne ovat välittömästi tekijöiden nähtävillä. Lisäksi kentällä voidaan vastaanottaa toimeksiantoja sekä järjestää työjonoja tilanteen edellyttämällä tavalla. Töiden edetessä kentällä tehdyistä kirjauksista muodostuu paitsi lasku laskutusohjelmaasi, myös työn ohjauksessa, suunnittelussa ja raportoinnissa tarvittava tieto – automaattisesti ja virheettömästi. 

  Ei enää tietokatkoksista seuraavia viiveitä, lisäselvityksiä tai ikäviä yllätyksiä. Kun tieto kulkee, laite- ja konehuollot onnistuvat asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja ennakoiden, elinkaaren alusta loppuun. Varmistat asiakkaidesi tyytyväisyyden ja aikaasi jää muuhunkin – kuten myynnin, asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittämiseen. Lisäksi saat jatkuvasti lisää tietoa päätöksenteon tueksi. Näin helppoa sen olisi aina pitänyt olla! 

  💡 Maplet on investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin, usein vähintään 10-kertaisesti. Ota yhteyttä, niin tehdään laskelmat.

  Mapletin avulla saimme kaiken sähköistettyä ja töiden käsittely ja seuranta on nopeaa. Näemme myös huoltomiesten kalenterit yhdellä vilkaisulla. Maplet on saatu hienosti sovitettua juuri meidän näköiseksi ja tarpeisiin. Yhteistyö on toiminut hyvin.”

  Sami Luostarinen, Tekninen päällikkö, Primulator

  ASIAKAS -JA KOHDETIEDOT

  Oleelliset tiedot heti käytettävissä ja kulkevat taskussasi

  Näe olennainen ja reagoi asioihin etukäteen – Mapletin avulla asiakas-, laite-, reitti-, historia- ja kohdetiedot kulkevat mukana, välittyvät tarvitsijoilleen, pysyvät tallessa ja  päivittyvät työn ohessa.

  🔷 Kukin henkilö saa juuri ne tiedot, joita hän tarvitsee onnistuakseen työssään.

  🔷 Optimoidut käyttönäkymät niin kentälle kuin konttorille.

  🔷 Sovellus toimii kaikilla laitteilla, missä ja milloin tahansa.

  KENTTÄTYÖN OHJAUS JA RAPORTOINTI

  Ohjaa, seuraa, kommunikoi ja laskuta tehokkaasti, sekä ilahduta asiakkaitasi

  Ohjaa, seuraa ja laskuta kenttätyöt tehokkaammin – Mapletin avulla pysyt tilanteen tasalla, vältyt virheiltä ja säästät niin omaa kuin asiakkaasi aikaa. Organisoit tiimisi työt sekä löydät ajantasaiset tiedot laskutukseen, palkanmaksuun, raportointiin ja johtamiseen käden käänteessä. Sen sijaan, että kuluttaisit aikaasi aineistojen, laskujen tai pöytäkirjojen täyttämiseen, ovat ne automatisoituja ja virheettömiä.

  🔷 Työt jaetaan ja kirjataan esimerkiksi nimikkeittäin, tunneittain tai yksityiskohtaisin ohjein, aktiviteetein ja dokumentein – juuri teille oleellisin tiedoin. Myös kuvien otto ja puheesta tekstiksi -sanelu on sujuvaa.

  🔷 Koonnit voidaan automatisoida joko laskutukseen tai suoraan taloushallintojärjestelmään.

  🔷 Automaattiset viestit asiakkaille sekä lähetettävät dokumenttipohjat toteutetaan tarpeidesi perusteella ja yrityksesi graafisella ilmeellä

  AIKATAULUTUS JA RESURSOINTI

  Aikatauluta ja reititä työt hetkessä

  Tee aikataulujen ja tarpeiden yhteensovittamisesta mutkatonta, älykästä ja optimoitua – Mapletin avulla säästät aikaa ja rahaa, lisäät asiakastyytyväisyyttä ja ilahdutat asiakastasi. Näet työjonot, huoltokalenterit, reitit ja resurssit yhdestä paikasta. Myös asentajat ja huoltajat voivat vastaanottaa toimeksiantoja sekä järjestää työjonoja helposti kentältä käsin.

  🔷Työt poimitaan ja kalenteroidaan intuitiivisessa resurssointi- ja aikataulutusnäkymässä ja/tai kartalta.

  🔷Resursointi ja aikataulutus onnistuu myös työntekijöiltä

  🔷Keskitetty töiden kirjaus ja suunnittelu helpottaa myös yllättäviä tilanteita: aikataulujen hahmottaminen ja jakaminen onnistuu yhdeltä näkymältä.

  🔷Toistuvat toimeksiannot ja sopimustyöt

  LAITEREKISTERIT JA -TIEDOT

  Hyödynnä ja kerrytä laite -ja konetietoasi tehokkaasti

  Rekisteröi ja hyödynnä laite- ja konetiedot – Mapletin avulla mukana kulkevat laiterekisterit ja -tiedot tekevät arjesta sujuvampaa. Tiedot pysyvät paitsi tallessa, myös ajan tasalla, sillä ne päivittyvät ja lisääntyvät työn ohessa.

  🔷Laitteiden ja koneiden yleis- ja historiatiedot tehtävineen ovat hyödynnettävissä, päivitettävissä ja lisättävissä osana työtehtävää.

  🔷Saatavilla sekä koontinäkymät että laiterekisterit.

  🔷Samassa kohteessa voi sijaita paljon laitteita, tai jokainen laite voi olla oma kohteensa.

  MYYNTI CRM, TARJOUKSET JA SOPIMUKSET

  Kasvata liiketoimintaasi ja myy tehokkaasti

  Kasvata liiketoimintaasi ja myy tehokkaammin – Mapletin avulla uusien asiakkaiden saaminen on helpompaa ja nykyiset asiakkaasi ostavat enemmän. Hallitset ja ohjaat myyntiä alusta loppuun, seuraten tarjousten ja sopimusten tilannetta vaivattomasti.

  🔷Näet asiakastiedot, myynnin aktiviteetit, myyntiputken ja johtamisen näkymät, myös tarjousten ja sopimusten tilanteen ja liidit, keskitetysti missä ja milloin vain.

  🔷Tarjousten teko ja lähetys asiakkaalle onnistuu suoraan Mapletista  – myös massana eri valinnoilla ja kartalta.

  🔷Asiakkaallasi on mahdollisuus vahvistaa tarjous välittömästi.

  JÄRJESTELMÄINTEGRAATIOT JA RAJAPINNAT

  Integroi Maplet helposti ja tee kokonaisuudesta saumaton

  Automatisoi liiketoimintaasi saumattomana kokonaisuutena – Mapletin integraatioiden ja rajapintojen avulla sovellukseen syötetyt tiedot välittyvät esimerkiksi laskutukseen, kirjanpitoon ja palkanmaksuun. Laite- ja asiakastiedot voidaan hakea myynnin tai valmistuksen järjestelmistä.

  🔷Valmiit rajapinnat yleisimpiin taloushallinnon, toiminnanohjauksen, tukkuliikkeiden, markkinoinnin ja asiakkuudenhallinnan järjestelmiin.

  🔷Joustava alusta sekä avoimet ja selkeät rajapinnat mahdollistavat liiketoimintaasi sulautuvat ratkaisut. Voit teettää rajapinnat meillä tai muilla – Mapletin API:n oppii hetkessä.

  🔷Kehitämme jatkuvasti uusia rajapintoja

  Tällä hetkellä saatavilla olevat rajapinnat:

  AJONEUVOSEURANTA JA TUNTIKIRJAUS

  Kaikki samassa paikassa

  Tee lakisääteisestä työajanseurannasta ja ajopäiväkirjan pitämisestä helppoa – Mapletin avulla paperisota jää historiaan. Maksat palkat oikein sekä vastaat selvityspyyntöihin käden käänteessä. Ajot ja tunnit tulevat samalla kirjatuiksi myös töille. Voit ottaa käyttöösi joko ajopäiväkirjan, tuntikirjaukset tai molemmat. GPS-laitetta käyttämällä sekä ajopäiväkirjan täyttäminen että ajoneuvoseuranta tapahtuu automaattisesti ja reaaliaikaisesti.

  🔷Keskitetty yleinen tuntikirjaus työtehtävineen: tuntiraportit palkanmaksuun, työaikojen seuranta, lomat jne. Kirjaus pikatoimintoineen on helppoa.

  🔷Mahdollisuus automatisoida matkat ajoaikoineen automaattisiksi ehdotuksiksi kuhunkin työtehtävään.

  🔷Ajoneuvoseuranta- ja tuntikirjaustiedot siirrettävissä suoraan taloushallintoon.

  Pyydä demo

  Usein kysyttyjä kysymyksiä

  Onko Mapletin käyttöönotto helppoa?

  On. Olemme vuosien ajan kehittäneet ja hioneet käyttöönottoamme asiakkaidemme kanssa. Näin käyttöönotosta on saatu samanaikaisesti helppo ja ennustettava sekä asiakkaan tarpeet poikkeuksellisen hyvin huomioiva. Voit myös ottaa Mapletin perustoiminnot nopeasti käyttöön ja laajentaa tarpeen mukaan.

  Alussa teemme yhteisen määrittelyn, jossa valitsemme tarvittavat toiminnallisuudet ja tarkennamme ne. Katsomme myös rajapinnat ja tietojen tuonnit, mikäli näitä on. Sovituksemme jälkeen saat Mapletin käyttöösi ohjevideoineen ja käymme läpi katselmuksen. Suosittelemme lisäksi myös Mapletin tekemää perehdytystä työntekijöille, vaikka käytön oppii helposti ilmankin.

  Miten tuon tiedot nykyisestä järjestelmästäni tai tiedostoistani?

  Tuomme hyvin usein osana käyttöönottoa asiakkaan tietoja Mapletiin. Käymme nämä määrittelyn yhteydessä läpi. Tiedot saa lähes aina tuotua ulos toisesta järjestelmästä. Kun tieto on vain strukturoidussa muodossa esimerkiksi exceleissä, se saadaan helposti tuotua Mapletiin. Näin pääsette heti jatkamaan siitä mihin jäitte.

  Saako Mapletin kytkettyä järjestelmiin?

  Rajapinta on alusta lähtien huomioitu meillä kaikessa kehityksessämme ja modernit pitkälle kehitetyt rajapinnat on yksi tuotteemme vahvuuksista. Mapletin kytkeminen muihin järjestelmiin on helppoa. Työmäärä vaihtelee järjestelmien ja asiakkaan sovituksen mukaan, mutta pääsääntöisesti rajapinnat ovat hyvin kustannustehokkaita.

  Katso lisää rajapinnoista

  Miten Maplet toimii mobiilissa?

  Mobiilikäyttö on asiakkaidemme pää käyttötapa ja se on poikkeuksellisen pitkälle kehitetty. Maplet toimii erittäin hyvin mobiilissa kaikilla Android ja IOS -laitteilla (puhelimet ja tabletit).

  Kyseessä on myös mobiilisovellus, jolloin käyttö on kaikilta osin hyvin sujuvaa. Käytämme moderneimpia mobiiliteknologioita. Mobiilissa toiminnallisuudet on muokattu mobiiliin sopivaksi ja selain versiossa taas on tietokonenäytön kaikki edut käytössä.

  Voiko Maplet auttaa meitä kasvattamaan huolto -ja asennus liiketoimintaamme?

  Kun toimintasi tehostuu ja helpottuu, pystyt ottamaan enemmän töitä. Kartta -ja reittitoiminnot mahdollistavat myös sen, että pystyt hoitamaan enemmän töitä samoilla matkoilla. Samalla kun tiedät asiakkaista enemmän, voit olla proaktiivinen asiakkaiden suuntaan, ennakoida heidän tarpeitaan ja tehdä sopimuksia.

  Mapletin ollessa huollon -ja asennuksen lisäksi myös myynnin ohjelmisto, pystyt helposti esimerkiksi tekemään tarjouksia Mapletissa sekä seuraamaan ja johtamaan myyntiä. Maplet on myös myynnin käytännön työkalu. Maplet mahdollistaa koko liiketoiminnan kokonaisvaltaisen kehittämisen täysin uudelle tasolle.

  Katso lisää myynnistä

  Voiko Mapletista suoraan tehdä laskut asiakkaille?

  Maplet ei ole taloushallinnon ohjelmisto, mutta meillä on valmiit kehitetyt rajapinnat yleisimpiin taloushallinnon ohjelmistoihin. Rajapinnan avulla lasku muodostuu suoraan taloushallinnon ohjelmistoon, jolloin se menee myös kirjanpitoon. Laskun voi hyväksyä Mapletissa tai taloushallinnon ohjelmistossanne. 

  Myös ilman rajapintaa Maplet koostaa tiedot laskua varten suoraan laskutusraportille, josta voit poimia ne laskutukseen ja laskutus on helppoa. Voit hyvin myös aloittaa ilman laskutusrajapintaa ja kytkeä sen, kun näet tarpeelliseksi.

  Katso lisää rajapinnoista

  Kuinka Mapletin asiakaspalvelu toimii?

  Tiimimme tekee kaiken aikaa töitä asiakkaidemme onnistumisen eteen. Olemme hyvin asiakaspalvelu orientoituneita ja ketteriä. Saat meidät kiinni suoraan maplettisi kautta sekä sähköpostilla ja puhelimella. Jokaisella asiakkaalla on käytössään kommunikaatio -ja tilauskanava suoraan heidän mapletissaan.

  Tarvittavat muutostyöt hinnoitellaan erikseen ja teemme niitä hyvinkin ripeästi. Maplet on poikkeuksellisen kehittynyt alusta, jossa muutosten tekeminen on nopeaa ja hyvin harvoin vaatii tuotekehitystä.

  Pyydä demo / Ota yhteyttä