Kiinteistöjen erikoishuolto
Kasvua ja kestäviä asiakassuhteita

Organisoi kiinteistöjen erikoishuollon liiketoimintasi ja ilahduta asiakkaitasi - Asiakastiedot, myynnin CRM ja tarjoukset, kenttäraportointi ja ohjaus, aikataulut ja reitit, laskutusrajapinta, matkat ja tunnit - kaikki yhdessä paikkaa ja voit ottaa käyttöön siinä järjestyksessä kuin tarvitset

  Kasvua ja kestäviä asiakassuhteita

  Tahdotko hoitaa kiinteistöjen erikoishuollot nopeammin ja paremmin? Maplet auttaa vastaamaan huoltoliikkeiden ja siksi myös kiinteistöjen omistajien tarpeisiin yli odotusten, mukautuen juuri sinun toimintaasi – toimeksiannosta laskutukseen. 

  Sovelluksen avulla kiinteistöjen erikoishuoltojen tekijät pysyvät jatkuvasti kartalla siitä, missä ja milloin apua tarvitaan seuraavaksi, sekä löytävät ajantasaiset huoltoja koskevat tiedot käden käänteessä. Kun työ on tehty ja kirjattu, matka seuraavaan kiinteistöön voi alkaa – päivän kulun mukaisesti nopeinta reittiä. 

  Myös toimistolla alkaa tapahtua. Työt on helppo vastaanottaa, organisoida ja jakaa kentälle, jossa ne ovat välittömästi tekijöiden nähtävillä. Lisäksi kentällä voidaan vastaanottaa toimeksiantoja sekä järjestää työjonoja tilanteen edellyttämällä tavalla. Töiden edetessä kentällä tehdyistä kirjauksista muodostuu paitsi lasku, myös työn ohjauksessa, suunnittelussa ja raportoinnissa tarvittava tieto – automaattisesti ja virheettömästi. 

  Ei enää tietokatkoksista seuraavia viiveitä, lisäselvityksiä tai ikäviä yllätyksiä. Kun tieto kulkee, kiinteistöjen erikoishuollot onnistuvat asiakastasi ilahduttaen ja ennakoiden, elinkaaren alusta loppuun. Varmistat kiinteistöjen omistajien tyytyväisyyden ja aikaasi jää muuhunkin – kuten myynnin, asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittämiseen. Lisäksi saat jatkuvasti lisää tietoa päätöksenteon tueksi. Näin helppoa sen olisi aina pitänyt olla! 

  💡 Maplet on investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin, usein vähintään 10-kertaisesti. Ota yhteyttä, niin tehdään laskelmat.

  Pyydä demo

  Käytämme Mapletia samanaikaisesti kenttätyössä, asiakasrekisterinä ja myynnissä. Samalla tiedot menee suoraan laskutusjärjestelmäämme. Käytämme Mapletia pääasiassa mobiilissa. Se on oikein helppo käyttää ja mobiilin toimivuus on meillä ehdoton etu. Maplet on toiminut oikein hyvin myös kokonaisvaltaisena ratkaisuna.

  Olli-Pekka Hämäläinen, Operatiivinen johtaja, Kourulle.com

  ASIAKAS -JA KOHDETIEDOT

  Oleelliset tiedot heti käytettävissä ja kulkevat taskussasi

  Näe olennainen ja reagoi asioihin etukäteen – Mapletin avulla asiakas-, laite-, reitti-, historia- ja kohdetiedot kulkevat mukana, välittyvät tarvitsijoilleen, pysyvät tallessa ja  päivittyvät työn ohessa.

  🔷 Kukin henkilö saa juuri ne tiedot, joita hän tarvitsee onnistuakseen työssään.

  🔷Optimoidut käyttönäkymät niin kentälle kuin konttorille sekä eri käyttäjäryhmille. 

  🔷Sovellus toimii kaikilla laitteilla, missä ja milloin tahansa.

  Ota yhteyttä
  KENTTÄTYÖN OHJAUS JA RAPORTOINTI

  Ohjaa, seuraa ja laskuta, kerrytä tietoasi ja kommunikoi asiakkaillesi tehokkaasti

  Ohjaa, seuraa ja laskuta kenttätyöt tehokkaammin – Mapletin avulla pysyt tilanteen tasalla, vältyt virheiltä ja säästät niin omaa kuin asiakkaasi aikaa. Organisoit tiimisi työt sekä löydät ajantasaiset tiedot laskutukseen, palkanmaksuun, raportointiin ja johtamiseen käden käänteessä. Sen sijaan, että kuluttaisit aikaasi aineistojen, laskujen tai pöytäkirjojen täyttämiseen, ovat ne automatisoituja ja virheettömiä. Lomakepohjat suunnitellaan soveltuvaksi juuri siihen työhön, jota yrityksesi tekee.

  🔷 Työt jaetaan ja kirjataan esimerkiksi nimikkeittäin, tunneittain tai yksityiskohtaisin ohjein ja dokumentein – juuri teille oleellisin tiedoin.

  🔷 Koonnit voidaan automatisoida joko laskutukseen tai suoraan taloushallintojärjestelmään.

  🔷 helposti juuri sinulle räätälöitävät lomakkeet, tiedon keräys, tarkistuslistat ja pöytäkirjat

  🔷 Dokumenttipohjat toteutetaan tarpeidesi perusteella ja yrityksesi graafisella ilmeellä. Mahdollisuus myös asiakkaiden omaan käyttöliittymään.

  RESURSSOINTI - JA AIKATAULUTUS

  Aikatauluta ja reititä työt hetkessä

  Tee aikataulujen ja tarpeiden yhteensovittamisesta mutkatonta – Mapletin avulla tiedät aina esimerkiksi sen, mitä tarvikkeita kussakin kohteessa tarvitaan ja saavut paikalle nopeinta mahdollista reittiä. Myös huoltajat ja myyjät voivat vastaanottaa toimeksiantoja sekä järjestää työjonoja helposti kentältä käsin.

  🔷Työt poimitaan ja kalenteroidaan intuitiivisessa resurssointi- ja aikataulutusnäkymässä tai kartalta (onnistuu myös työntekijöiltä).

  🔷 Keskitetty töiden kirjaus ja suunnittelu soveltuu toistuviin ja sopimusluonteisiin töihin.

  🔷 Yllättäviinkin tarpeisiin on helpompi vastata.

  Pyydä demo
  MYYNTI CRM, TARJOUKSET JA SOPIMUKSET

  Kasvata liiketoimintaasi ja myy tehokkaasti

  Kasvata liiketoimintaasi ja myy enemmän samassa ajassa – Mapletin avulla uusien asiakkaiden saaminen on helpompaa ja nykyiset asiakkaasi ostavat enemmän. Hallitset ja ohjaat B2B-, B2C- ja luukkumyyntiä tai niiden yhdistelmiä tehokkaasti alusta loppuun, seuraten tarjousten ja sopimusten tilannetta vaivattomasti.

  🔷Näet asiakastiedot, myynnin aktiviteetit, myyntiputken ja johtamisen näkymät, myös tarjousten ja sopimusten tilanteen ja liidit, keskitetysti puhelimeltasi missä ja milloin vain.

  🔷 Tarjousten teko ja lähetys asiakkaalle onnistuu suoraan Mapletista – myös massana eri valinnoilla ja kartalta.

  🔷 Asiakkaallasi on mahdollisuus vahvistaa tarjous välittömästi.

  Ota yhteyttä
  LASKUTUSRAJAPINTA

  Tiedot suoraan laskutukseen -ja taloushallintoon sekä integraatiot

  Tehosta, johda, mittaa ja kehitä liiketoimintaasi saumattomana kokonaisuutena – Mapletin rajapinnan avulla sovellukseen syötetyt tiedot välittyvät esimerkiksi laskutukseen tai suoraan taloushallinnon järjestelmään.

  🔷Valmiit rajapinnat yleisimpiin laskutus- ja taloushallintojärjestelmiin.

  🔷Joustava alusta sekä avoimet ja selkeät rajapinnat mahdollistavat liiketoimintaasi sulautuvat ratkaisut. Kehitämme jatkuvasti uusia rajapintoja.

  🔷Voit teettää rajapinnat meillä tai muualla – Mapletin API:n oppii hetkessä

  Tällä hetkellä saatavilla olevat rajapinnat:

  AJONEUVOSEURANTA JA TUNTIKIRJAUS

  Kaikki samassa paikassa

  Tee lakisääteisestä työajanseurannasta ja ajopäiväkirjan pitämisestä helppoa – Mapletin avulla paperisota jää historiaan. Maksat palkat oikein sekä vastaat selvityspyyntöihin käden käänteessä, sillä ajot ja tunnit tulevat automaattisesti töille kirjatuksi. Voit ottaa käyttöösi joko ajopäiväkirjan, tuntikirjaukset tai molemmat. GPS-laitetta käyttämällä sekä ajopäiväkirjan täyttäminen että ajoneuvoseuranta tapahtuu automaattisesti ja reaaliaikaisesti.

  🔷Keskitetty yleinen tuntikirjaus työtehtävineen: tuntiraportit palkanmaksuun, työaikojen seuranta, lomat jne.

  🔷Mahdollisuus automatisoida matkat ajoaikoineen automaattisiksi ehdotuksiksi kuhunkin työtehtävään.

  🔷Ajoneuvoseuranta- ja tuntikirjaustiedot siirrettävissä suoraan taloushallintoon.

  Ota yhteyttä

  Usein kysytyt kysymykset

  Onko Mapletin käyttöönotto helppoa?

  On. Olemme vuosien ajan kehittäneet ja hioneet käyttöönottoamme asiakkaidemme kanssa. Näin käyttöönotosta on saatu samanaikaisesti helppo ja ennustettava sekä asiakkaan tarpeet poikkeuksellisen hyvin huomioiva. Voit myös ottaa Mapletin perustoiminnot nopeasti käyttöön ja laajentaa tarpeen mukaan.

  Alussa teemme yhteisen määrittelyn, jossa valitsemme tarvittavat toiminnallisuudet ja tarkennamme ne. Katsomme myös rajapinnat ja tietojen tuonnit, mikäli näitä on. Sovituksemme jälkeen saat Mapletin käyttöösi ohjevideoineen ja käymme läpi katselmuksen. Suosittelemme lisäksi myös Mapletin tekemää perehdytystä työntekijöille, vaikka käytön oppii helposti ilmankin.

  Miten tuon tiedot nykyisestä järjestelmästäni tai tiedostoistani?

  Tuomme hyvin usein osana käyttöönottoa asiakkaan tietoja Mapletiin. Käymme nämä määrittelyn yhteydessä läpi. Tiedot saa lähes aina tuotua ulos toisesta järjestelmästä. Kun tieto on vain strukturoidussa muodossa esimerkiksi exceleissä, se saadaan helposti tuotua Mapletiin. Näin pääsette heti jatkamaan siitä mihin jäitte.

  Saako Mapletin kytkettyä järjestelmiin?

  Rajapinta on alusta lähtien huomioitu meillä kaikessa kehityksessämme ja modernit pitkälle kehitetyt rajapinnat on yksi tuotteemme vahvuuksista. Mapletin kytkeminen muihin järjestelmiin on helppoa. Työmäärä vaihtelee järjestelmien ja asiakkaan sovituksen mukaan, mutta pääsääntöisesti rajapinnat ovat hyvin kustannustehokkaita.

  Katso lisää rajapinnoista

  Miten Maplet toimii mobiilissa?

  Mobiilikäyttö on asiakkaidemme pää käyttötapa ja se on poikkeuksellisen pitkälle kehitetty. Maplet toimii erittäin hyvin mobiilissa kaikilla Android ja IOS -laitteilla (puhelimet ja tabletit).

  Kyseessä on myös mobiilisovellus, jolloin käyttö on kaikilta osin hyvin sujuvaa. Käytämme moderneimpia mobiiliteknologioita. Mobiilissa toiminnallisuudet on muokattu mobiiliin sopivaksi ja selain versiossa taas on tietokonenäytön kaikki edut käytössä.

  Voiko Maplet auttaa meitä kasvattamaan huolto -ja asennus liiketoimintaamme?

  Kun toimintasi tehostuu ja helpottuu, pystyt ottamaan enemmän töitä. Kartta -ja reittitoiminnot mahdollistavat myös sen, että pystyt hoitamaan enemmän töitä samoilla matkoilla. Samalla kun tiedät asiakkaista enemmän, voit olla proaktiivinen asiakkaiden suuntaan, ennakoida heidän tarpeitaan ja tehdä sopimuksia.

  Mapletin ollessa huollon -ja asennuksen lisäksi myös myynnin ohjelmisto, pystyt helposti esimerkiksi tekemään tarjouksia Mapletissa sekä seuraamaan ja johtamaan myyntiä. Maplet on myös myynnin käytännön työkalu. Maplet mahdollistaa koko liiketoiminnan kokonaisvaltaisen kehittämisen täysin uudelle tasolle.

  Katso lisää myynnistä

  Voiko Mapletista suoraan tehdä laskut asiakkaille?

  Maplet ei ole taloushallinnon ohjelmisto, mutta meillä on valmiit kehitetyt rajapinnat yleisimpiin taloushallinnon ohjelmistoihin. Rajapinnan avulla lasku muodostuu suoraan taloushallinnon ohjelmistoon, jolloin se menee myös kirjanpitoon. Laskun voi hyväksyä Mapletissa tai taloushallinnon ohjelmistossanne.

  Myös ilman rajapintaa Maplet koostaa tiedot laskua varten suoraan laskutusraportille, josta voit poimia ne laskutukseen ja laskutus on helppoa. Voit hyvin myös aloittaa ilman laskutusrajapintaa ja kytkeä sen, kun näet tarpeelliseksi.

  Katso lisää rajapinnoista

  Kuinka Mapletin asiakaspalvelu toimii?

  Tiimimme tekee kaiken aikaa töitä asiakkaidemme onnistumisen eteen. Olemme hyvin asiakaspalvelu orientoituneita ja ketteriä. Saat meidät kiinni suoraan maplettisi kautta sekä sähköpostilla ja puhelimella. Jokaisella asiakkaalla on käytössään kommunikaatio -ja tilauskanava suoraan heidän mapletissaan.

  Tarvittavat muutostyöt hinnoitellaan erikseen ja teemme niitä hyvinkin ripeästi. Maplet on poikkeuksellisen kehittynyt alusta, jossa muutosten tekeminen on nopeaa ja hyvin harvoin vaatii tuotekehitystä.