Reittisuunnittelu ja asiakaspriorisointi

– tehokkaampaan ajankäyttöön.

Me ihmiset arvostamme kohtaamisia. Kohtaamalla asiakkaasi luot heihin vahvempaa suhdetta ja pystyt vaikuttamaan heihin. Rakennat kilpailuetua. Tutkimusten mukaan ylivoimaisesti suurin syy, miksi asiakkaat vaihtavat toimittajaa, on se että heitä ei ole huomioitu asiakkaana riittävästi. Kohtaamiset lisäävät myös myyjien työn mielekkyyttä ja tuloksellisuutta.

Samalla jokainen kilometri on kallis. Vähänkin huonosti suunniteltu ja priorisoitu liikkuminen asiakkaiden luona syö yrityksen tulosta ja kilpailukykyä. On helppo toimia epäjohdonmukaisesti tai toistaa totuttuja tapoja. Myös liikkumisen suunnittelun tulisi olla vaivatonta ja kaikkien muiden toimenpiteiden soitoista markkinointiviesteihin toimia yhdessä.

Mapletilla on markkinoiden ylivoimaisimmat liikkumisen suunnittelun ja priorisoinnin työkalut, kytkettynä helppokäyttöiseen ja joustavaan visuaaliseen asiakkuudenhallintaan. Se vain toimii, teetpä sitten aktiivista kiertämistä tai suunnitellumpia asiakaskäyntejä. Liikkuminen kentällä voi olla osa työtänne tai isommassa roolissa.

Kaikki oleellinen asiakkaisiin liittyvä tieto on visuaalisesti kokoajan näkyvilläsi. Se auttaa sinua suunnittelussa ja priorisoinnissa. Samalla se on myös arjessa kaiken aikaa mukana kulkeva BI -työkalu, jossa teet jatkuvasti oivalluksia markkinastasi.

Hahmotat heti mitä asiakkaita kannattaisi poimia mukaan reiteillesi. Myös mobiilissa suunnitelmien muuttuessa. Kaikki asiakkaat tulee hoidettua ja saat paljon enemmän aikaan

Pystyt priorisoimaan asiakkaat yhdessä reittien kanssa

Näet päivän reittisi etenemisen ja ajat kokoajan mobiilissa.

Voit suunnitella tarkemmat reitit ja ajat. Tiedot siirtyvät myös kalenteriisi (Outlook, Google)

Saat ajopäiväkirjan ja kilometrit

Kiinnostuitko?

Tilaa yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Valitse haluamasi yhteydenottotapa

  Maplet Oy

  Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on hyvää vauhtia kasvamassa alamme markkinajohtajaksi. Poikkeuksellisen pitkälle kehitetty huippumoderni teknologiamme on hiottu huippuunsa. Keskiössämme on asiakkaan helppo käyttökokemus ja syvällinen ymmärtäminen. Kasvavan ja kansainvälistyvän yhtiömme teknologia on täysin kotimaista.

  Tutustu tarinaamme

  Yhteystiedot

  Asiakaspalvelu

  +358 44 239 7072

  Sähköposti

  contact@maplet.com

  Myynti

  +358 44 972 5729

  Tarkemmat yhteystiedot