Raportointi ja BI

Kyllästynyt raportointiin? Niin mekin!

Hyvä myyntijohtaja: Entä jos sinulla olisi reaaliaikainen näkymä asiakastietoihin ja tapahtumiin, etkä joutuisi tekemään enää yhtään ainoaa raporttia? Maplet tekee haaveistasi totta!

Usein järjestelmät ovat jompaakumpaa: helppokäyttöisiä ja intuitiivisia, tai monipuolisia ja mahdollistavat joustavan raportoinnin. Mapletissa yhdistyvät kummatkin. Mapletilla on yksi markkinoiden joustavimmista raportointityökaluista, joka kytkeytyy kaikkiin käsiteltäviin tietoihin ja tuo eteesi juuri haluamasi raportit.

Pyydä demotunnukset ja rakastu Mapletiin

Raportoi myös kartan päällä

Raportointimoduulin lisäksi myös kartta toimii erinomaisena raportointi -ja BI -työkaluna. Käyttäen laajoja suodatusmahdollisuuksia ja karttaa, näet heti esimerkiksi missä asiakkaat on hoidossa ja mihin tarvitaan lisää toimenpiteitä. Näet sekä ison, että pienen kuvan samanaikaisesti. Myös jatkuvan suunnittelun ohessa.

Maplet-raportointityökalun avulla keskityt olennaiseen nyt ja tulevaisuudessa. Resurssien kohdistaminen oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan säästää aikaa ja rahaa sekä parantaa tulostasi. Tiedät, mitä myyjäsi ovat tehneet ja missä. Näet vaikkapa niin tulevat kuin hoidetut tapaamiset sekä niihin liittyvät tehtävät ja tulokset. Raportit saat automaattisesti, tarvitsemallasi aikavälillä ja laajuudessa, esimerkiksi viikottain tai vaikka joka päivä. Mikä parasta, toimintasi kehittäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kaupan päälle saat parhaat lähtökohdat uusien myyntialueiden valloittamiseen!

Pyydä demotunnukset ja rakastu Mapletiin
Maplet mukautuu tarpeisiisi

Tutustu myyntiprosesseihin

Myyntiprosessit

Teetkö perinteisempää kentällä tapahtuvaa jatkuvaa myyntiä?

Maplet Kenttä on paras ystäväsi, kun teet suoramyyntiä ja hankit kentältä pitkäaikaisia asiakkuuksia.

Myynti kentällä

Teollisen myynnin ratkaisumme avulla pidät asiakastietosi tallessa sekä vältyt turhilta ajomatkoilta.

Myynti teollisuuteen

Myyntiprosessit

Vai onko myyntiprosessissasi useampia vaiheita?

Maplet Luukku on ratkaisusi, kun asiakastiedot on kirjattava nopeasti, käsiteltävää tietoa on vähän ja kohteita paljon.

Luukkumyynti

Maplet Päivittäistavara sopii ketjuliikkeissä, ravintoloissa ja missä tahansa kohteissa tapahtuvan myynnin ja edustuksien hallintaan.

Päivittäistavara

Rakennus alan ratkaisumme auttaa varmistamaan, että olet aina tilanteen tasalla tarjouksista sekä projektien kulusta.

Rakennusalan projektimyynti
Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin

”Meille Maplet on tuonut niin työn tekemiseen kuin seurantaankin aivan uudenlaista helppoutta ja tehoa. Asiakkuudet pysyvät hallinnassa sekä kaikki tehtävät tulevat tehtyä ajallaan ja niiden raportointi on vaivatonta.

Olemme myös pystyneet tehostamaan toimintaamme parantaen näin entisestään palvelumme tasoa. Myös mahdolliset tuuraukset on helppo hoitaa, kun kaikki asiakastiedot löytyvät samasta paikasta.”

Tomi Levonen
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

”Loistava työkalu asiakashankintaan. Kaikki löytyy yhdestä ja samasta paikasta. Helposti löydettävissä oleva tieto, on sitä missä vain.”

Juhana Berner
Cover

”Mapletissa erityistä on selkeys ja helppokäyttöisyys. Sopii juuri meille hyvin. Asiakkaiden hahmottaminen on helppoa ja kartan päällä toimiminen on erittäin toimivaa. Tapahtumien kirjaus on yksinkertaista ja mitään turhaa ei ole.”

Sami Lukkarila
Kensapuu
Näin saat Mapletin käyttöösi

Valmis tuote, sinulle sopiva kokonaisuus.

Selvitetään, mitä tietoa sinun kannattaa hyödyntää, kerätä ja jakaa.

Käyttöönotto.

Liiketoimintasi jatkuva tehostaminen.

Kiinnostuitko?

Tilaa yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Valitse haluamasi yhteydenottotapa

  Maplet Oy

  Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on hyvää vauhtia kasvamassa alamme markkinajohtajaksi. Poikkeuksellisen pitkälle kehitetty huippumoderni teknologiamme on hiottu huippuunsa. Keskiössämme on asiakkaan helppo käyttökokemus ja syvällinen ymmärtäminen. Kasvavan ja kansainvälistyvän yhtiömme teknologia on täysin kotimaista.

  Tutustu tarinaamme

  Yhteystiedot

  Asiakaspalvelu

  +358 44 239 7072

  Sähköposti

  contact@maplet.com

  Myynti

  +358 44 972 5729

  Tarkemmat yhteystiedot