Päivittäistavarakauppa

– johda ja kommunikoi kentän kanssa tehokkaasti, myy enemmän

Haluatko pysyä kartalla edustuksien ja tuotteiden myynnistä?

Tahdotko varmistaa, että asiat etenevät sovitulla tavalla?

Kiinnostaako jakeluteiden vahvistaminen?

Päivittäistavarakaupan ammattilaisena tunnet alan haasteet – sopimuksen tekeminen on vasta alkusoittoa, kilpailu hyllymetreistä ja tilauksista on kovaa.

Sinun on oltava varma siitä, että tuotteesi ovat esillä edustavasti, tilauksia tulee ja asiat etenevät sovitulla tavalla. Siksi pysyt jatkuvasti liikkeellä ja pidät yhteyksiä yllä, varmistaen promojen, kampanjoiden, esittelyjen, esillepanojen, valikoimatarkistusten, tilausten ja hyllytysten onnistumisen. Kysynnän ja tarjonnan on kohdattava, eikä hävikille ole sijaa.

Mapletin avulla yhteistyö kentän kanssa toimii kuin tanssi ja myyjän oman työn ohjaus helpottuu

Sovellus sopii ketjuliikkeissä, ravintoloissa ja missä tahansa kohteissa tapahtuvan myynnin ja edustuksien hallintaan.  Suunnittelet viikko-ohjelmasi tehokkaasti, näet kokoajan tavoitteesi, tehtäväsi ja asiakastiedot sekä paikan päällä onnistuu jopa tilausten tekeminen. Kaikki kulkee kokoajan taskussasi ja käyttö on erittäin helppoa – ilman yhtään ylimääräistä klikkausta.

Myynnin johtajana olet jatkuvasti perillä kentän aktiivisuudesta, kentän valikoimien tilanteista ja jaksotavoitteista. Pystyt helposti ohjaamaan kenttää tavoitteilla ja kaikki ylimääräinen raportointi poistuu. Samalla vahvistat suhteitasi jakelijoihin, varmistaen kilpailuasemasi nyt ja tulevaisuudessa.

Aina ajan tasalla

Monta hyvää syytä valita Maplet

Ketju- ja liikekohtaiset aktiviteetit ja asiakastiedot aina saatavilla – teet oikeita asioita, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

Tavoitteellinen toimintaohjaat kenttää jaksotavoitteilla ja keräät tietoa kentältä. Seuraat onnistumista. Voit itse luoda helposti juuri haluamasi jaksotavoitteet, tiedonkeruun ja mittariston.

Myyjien henkilökohtaiset tavoitteet pysyvät kirkkaana mielessä ja he näkevät kokoajan onnistumisensa. Motivaatio kasvaa ja keskittyminen paranee.

Tilausten teko onnistuu myös suoraan Mapletista – mobiili työ säästää aikaa ja vaivaa.

Automaattinen raportointi ohjaa ja palkitseenäet tulokset ja tekemisen sekä asiakkaiden tilanteet, valikoimat ja esillepanot. Myös kuvat. Todellisuus ja suunnitelmat kohtaavat. Johdat, ennustat ja kehität toimintaa tehokkaasti.

Tiimisi pysyy kartalla ja tilanteen tasalla – jokainen tietää, mitä pitää seuraavaksi tehdä ja missä. Päivä- ja viikko-ohjelmien suunnittelu helpottuu helppokäyttöisessä kalenterissa.

Ajantasainen tieto ei katoa myyjiesi mukana.

Liikkuminen tehostuu – kartta kertoo parhaat reittivalinnat.

Kiinnostuitko?

Tilaa yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Valitse haluamasi yhteydenottotapa

  Maplet Oy

  Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on hyvää vauhtia kasvamassa alamme markkinajohtajaksi. Poikkeuksellisen pitkälle kehitetty huippumoderni teknologiamme on hiottu huippuunsa. Keskiössämme on asiakkaan helppo käyttökokemus ja syvällinen ymmärtäminen. Kasvavan ja kansainvälistyvän yhtiömme teknologia on täysin kotimaista.

  Tutustu tarinaamme

  Yhteystiedot

  Asiakaspalvelu

  +358 44 239 7072

  Sähköposti

  contact@maplet.com

  Myynti

  +358 44 972 5729

  Tarkemmat yhteystiedot