Maplet Luukku™

B2C-kenttämyynnin tehostaja

Teetkö ovelta ovelle –myyntiä tai tapaamisten sopimista?

Tiedätkö, missä ovi on saatu auki, missä ei ja mitä oli sovittu?

Haluatko selkeän ja paikkansa pitävän kokonaiskuvan kunkin alueen tilanteesta?

Maplet Luukku™ on ratkaisusi, kun asiakastiedot on kirjattava nopeasti, käsiteltävää tietoa on vähän ja kohteita on paljon.

Luukkumyyntikartalta näet asiakkaiden tilanteen reaaliajassa, joten pystyt suunnittelemaan ja priorisoimaan liikkeesi tehokkaasti. Samalla sekä myynnin johto että myyjät tietävät, missä mennään – raportit ja avainluvut muodostuvat sitä mukaan, kun niitä syntyy.

Aina ajan tasalla

Monta hyvää syytä valita Maplet Luukku™

Myyjäsi tietävät mitä pitää tehdä, milloin ja missä – säästät jatkuvasti aikaa ja rahaa. Vaikka alueella olisi juuri liikuttu, näet heti onko mahdollisuuksia hyödyntämättä. Ilman Mapletia syntyy harha, että tietty alue on läpikäyty, vaikka todellisuudessa suurin osa potentiaalista olisi hyödyntämättä.

Asiakkaiden seuranta on järjestelmällistä ja oikein ajoitettua. Kaupat viedään loppuun, vaikka ne eivät tulisi heti. Ovet aukeavat, kun ne avataan oikeaan aikaan!

Liikkuvaa myyntiä on helppo seurata ja ohjata. Tulosta tehdään mittaamalla– reaaliaikaisen tiedon ansiosta perustat päätöksesi faktaan. Sekä myyjät että myyntijohto näkevät kokoajan kuinka tavoitteissa pysytään ja syntyy positiivinen kilpailuhenki. Tilanteen tasalla pysyminen lisää onnistumisia ja onnistumiset lisäävät sekä myyjien tuloksia että motivaatiota.

Asiakaskokemus paranee – ei päällekkäisiä käyntejä ja työt jatkuvat siitä mihin jäätiin, vaikka myyjiä olisi monta tai he vaihtuisivat. Pikakirjausominaisuuden ansiosta asiat pysyvät mielessä ja ajan tasalla. Asiakas kokee että häntä arvostetaan, kun hänen tilanteensa muistetaan ja hänelle kommunikoidaan sen mukaisesti.

Myynnin tulokset = suunta x laatu x määrä x kaupan koko. Luukkumyyntikartta vaikuttaa merkittävästi kolmeen ensimmäiseen – kerrannaisvaikutus syntyy, koska pystyt keskittymään oikeisiin asiakkaisiin ja näkemään markkinat kokonaisuutena.

Valjastat suosituksen voiman – nähtyäsi asiakkaat kartalla, pystyt tarjoamaan läheltä osuvia referenssejä tarpeen mukaan tai tekemään lisämyyntiä nykyisile asiakkaille. Yli 90 prosenttia ihmisistä luottaa suosituksiin ja lähiympäristö on tärkein samaistumisen tekijä.

Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin

”Maplet tuo myyjän työhön mielenkiintoa ja alueet tulee käytyä paremmin läpi”

Matias Koivukangas
Fixi Oy

”Erinomainen työkalu sekä työntekijälle että johdolle.”

Joni Pelkonen
Pintava Oy

”Loistava työkalu. Näkee missä on käyty, mitä on tehty ja pystyy suunnittelemaan tekemistä.”

Jukka Saarnio
Walttia Oy
Ota Maplet käyttöösi

Valmis tuote, sinulle sopiva kokonaisuus.

Selvitetään, mitä tietoa sinun kannattaa hyödyntää, kerätä ja jakaa.

Käyttöönotto.

Liiketoimintasi jatkuva tehostaminen.

Kiinnostuitko?

Tilaa yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Valitse haluamasi yhteydenottotapa

  Maplet Oy

  Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on hyvää vauhtia kasvamassa alamme markkinajohtajaksi. Poikkeuksellisen pitkälle kehitetty huippumoderni teknologiamme on hiottu huippuunsa. Keskiössämme on asiakkaan helppo käyttökokemus ja syvällinen ymmärtäminen. Kasvavan ja kansainvälistyvän yhtiömme teknologia on täysin kotimaista.

  Tutustu tarinaamme

  Yhteystiedot

  Asiakaspalvelu

  +358 44 239 7072

  Sähköposti

  contact@maplet.com

  Myynti

  +358 44 972 5729

  Tarkemmat yhteystiedot