Myynti yrityksille ja jälleenmyyjille

– oikeita siirtoja kentällä ja konttorissa.

Teetkö jatkuvaa kauppaa asiakkaidesi tai kumppaniesi kanssa?

Haluatko tehostaa kenttämyyntiä ja aktivoida asiakkaat?

Tahdotko pysyä tilanteen tasalla ja askeleen edellä?

Parhaat tulokset syntyvät ihmisten kohdatessa, mutta jokainen tunti kentällä on kallis. Lisäksi asiakkaasi odottavat sinulta palvelua ennen kuin he osaavat sitä edes kysyä.
Nykyaikaisen yritysmyynnin keskiössä on asiakas.

Nykyaikaisen yritysmyynnin keskiössä on asiakas.
Kaupanteko edellyttää ajantasaista tietoa tilanteesta, aiemmista keskusteluista, avainluvuista ja toimituksista. Myynnin johdon on oltava varma, että myyjien aktiivisuustaso pysyy riittävän korkealla – käyntitiheyttä on seurattava, kontaktit osattava priorisoida sekä on pysyttävä ajan tasalla siitä, missä myydään enemmän ja missä vähemmän. Erityisen tärkeää ajantasainen myyntitieto on yrityksissä, joissa käydään asiakkailla tekemässä myyntiä, koulutusta, kampanjoita, markkinointia ja monia muita toimenpiteitä.

Maplet Kentän™ visuaalisen asiakkuudenhallinnan avulla hyödynnät tietoa sekä nykyisiä järjestelmiäsi missä ikinä oletkin.

Saat käyttöösi aina ajantasaisen myynti- ja historiadatan, jonka avulla pysyt tilanteen tasalla ja aktivoit asiakkaasi ostamaan enemmän. Näet esimerkiksi asiakkaiden kulloisenkin tilanteen, aiemmat keskustelut, henkilöstösi toimenpiteet sekä tärkeät avainluvut, kuten myynnin nousut ja laskut, yhdeltä selkeältä näkymältä.

Myynnin johtajana seuraat kontaktitiheyttä ja ohjaat toimintaa oikeaan suuntaan. Pysyt ajan tasalla myynnin kehityksestä alueittain ja hahmotat myös peittoalueet helposti.

Myyjänä arkesi helpottuu, koska tiedät aina, missä mennään, missä tarvitaan toimenpiteitä ja mihin kannattaa seuraavaksi mennä. Saat kokoajan tehtävälistan ja myös liikkumisen suunnittelu on poikkeuksellisen helppoa. Pystyt myös helposti priorisoimaan asiakaskontaktisi. Löydät kaikki oleelliset asiakastiedot heti ja ne ovat kokoajan hallussasi, myös mobiilissa.

Maplet on kuin suunniteltu myyntiprosessiisi. Mapletin muovaaminen työnkulkuihisi ja kytkeminen järjestelmiisi on helppoa. Intuitiivisuus ja helppokäyttöisyys, myös mobiilissa, tekevät Mapletista työkalun, johon rakastuvat sekä myynti että myynnin johto.

Maplet mukautuu tarpeisiisi

Tutustu myös seuraaviin lisäosiin

Reittisuunnittelu ja asiakaspriorisointi

Mapletilla on markkinoiden ylivoimaisimmat liikkumisen suunnittelun ja priorisoinnin työkalut, kytkettynä helppokäyttöiseen ja joustavaan visuaaliseen asiakkuudenhallintaan.

Lue lisää

Raportointi ja BI

Maplet-raportointityökalun avulla keskityt olennaiseen nyt ja tulevaisuudessa. Resurssien kohdistaminen oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan säästää aikaa ja rahaa sekä parantaa tulostasi.

Lue lisää
Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin

”Meille Maplet on tuonut niin työn tekemiseen kuin seurantaankin aivan uudenlaista helppoutta ja tehoa. Asiakkuudet pysyvät hallinnassa sekä kaikki tehtävät tulevat tehtyä ajallaan ja niiden raportointi on vaivatonta.

Olemme myös pystyneet tehostamaan toimintaamme parantaen näin entisestään palvelumme tasoa. Myös mahdolliset tuuraukset on helppo hoitaa, kun kaikki asiakastiedot löytyvät samasta paikasta.”

Tomi Levonen
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

”Loistava työkalu asiakashankintaan. Kaikki löytyy yhdestä ja samasta paikasta. Helposti löydettävissä oleva tieto, on sitä missä vain.”

Juhana Berner
Cover

”Mapletissa erityistä on selkeys ja helppokäyttöisyys. Sopii juuri meille hyvin. Asiakkaiden hahmottaminen on helppoa ja kartan päällä toimiminen on erittäin toimivaa. Tapahtumien kirjaus on yksinkertaista ja mitään turhaa ei ole.”

Sami Lukkarila
Kensapuu
Näin saat Mapletin käyttöösi

Valmis tuote, sinulle sopiva kokonaisuus.

Selvitetään, mitä tietoa sinun kannattaa hyödyntää, kerätä ja jakaa.

Käyttöönotto.

Liiketoimintasi jatkuva tehostaminen.

Kiinnostuitko?

Tilaa yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Valitse haluamasi yhteydenottotapa

  Maplet Oy

  Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on hyvää vauhtia kasvamassa alamme markkinajohtajaksi. Poikkeuksellisen pitkälle kehitetty huippumoderni teknologiamme on hiottu huippuunsa. Keskiössämme on asiakkaan helppo käyttökokemus ja syvällinen ymmärtäminen. Kasvavan ja kansainvälistyvän yhtiömme teknologia on täysin kotimaista.

  Tutustu tarinaamme

  Yhteystiedot

  Asiakaspalvelu

  +358 44 239 7072

  Sähköposti

  contact@maplet.com

  Myynti

  +358 44 972 5729

  Tarkemmat yhteystiedot