Maplet - asiakkuudenhallintaa, jota kaikki rakastavat

Maplet yhdistää ajan, paikan ja ihmiset.

Tämä on tarina, jonka jokainen tuntee: asiakastietojen kirjaaminen ei sytytä, kentälle lähteminen ja siellä liikkuminen käy kaikkea muuta kuin käden käänteessä, eikä ajantasaista tietoa löydy helposti. Voisivatko asiat olla toisin? Kyllä! Maplet tekee asiakkuudenhallinnasta hauskaa ja hyödyllistä, ja mikä tärkeintä – päivästäsi paremman.

Entä jos kaikki tarvitsemasi tieto löytyisi yhdestä näkymästä?

Mapletin avulla tiimisi tietää mitä tehdä, sekä minne mennä ja parhaat reitit. Intuitiivisuus, helppokäyttöisyys ja selkeät kartat yhdistettynä helposti ylläpidettävään asiakastietoon tarjoavat ratkaisun, jota jokainen myyjä ja liikkuvan työn tekijä on odottanut. Kun asiakastiedot ovat ajan tasalla, ei yksikään tilaisuus tehdä kauppaa jää hyödyntämättä, eikä yksikään asiakas palvelematta.

Helpotuksesta huokaisee myös myyntijohtaja, sillä tulosten seuraaminen ja toiminnan kehittäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kaiken lisäksi kokonaisuus pysyy kunnossa, sillä markkinoiden mukautuvin asiakkuudenhallinta, Maplet, toimii hienosti sinunkin järjestelmiesi kanssa. Mukautuen juuri sinun myyntiprosessiisi.

Ratkaisukeskeinen palvelu

Maplet säästää aikaa, rahaa ja hermojasi - sekä lisää tulosta:

Selainnäkymän lisäksi helppokäyttöinen ja erittäin kehittynyt mobiilisovellus kulkee aina mukanasi tarjoten reaaliaikaisen asiakastiedon yhdellä näkymällä ja klikkauksen päässä – ei enää irrallisia muistioita, puutteellista tai kadonnutta tietoa.

Oikea tieto oikeaan aikaan oikeilla ihmisillä. Tieto säilyy yritykselläsi ja on kaikkialla helposti hyödynnettävissä. Myynnissä, markkinoinnissa, asiakaspalvelussa ja huollossa, johtamisessa, asiakastoimituksissa – kaikkialla.

Selkeitä näkymiä: Jokainen tietää, mitä kannattaa seuraavaksi tehdä ja missä – päivä- ja viikko-ohjelmien suunnittelu helpottuu. Samalla kartta kertoo parhaat reittivalinnat, myös mobiilissa, ja Maplet koostaa puolestasi sekä ajopäiväkirjan että kilometrit.

Tarvitsemasi kokonaisuus: Myyjäsi osaavat reagoida asiakkaiden ajankohtaisiin tarpeisiin sekä jatkavat keskusteluja oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa – esimerkiksi käynnit ja tehtävät ovat nähtävissä kiireellisyysjärjestyksessä, myös kartalla. Samoin vaikkapa se onko asiakkaan myynti nousussa tai laskussa. Pystyt rajaamaan esille mitkä tahansa tarvitsemasi tiedot. Näet tulevat ja menneet tehtävät, ja voit sekä lisätä että muokata tehtäviä missä ja milloin tahansa – kaikki tämä myös sekä kalenterissa että myyntiputkessa, automaattisia muistutuksia unohtamatta.

Automaattinen raportointi ohjaa ja palkitsee myös myyjiä – saatte automaattiset raportit käynneistä, toimenpiteistä, tavatuista henkilöistä ja tuloksista. Myyntijohtajana näet tulokset ja aktiviteetit sekä johdat, ennustat ja kehität myyntiä tehokkaammin.

Ohjaus -ja kampanjatyökalu laajempien tehtävien jakamiseen ja seurantaan kytkee myyntiä, markkinointia ja kentän ohjausta yhteen.

Tehokas sanelu ja äänittäminen vaivalloisen kirjaamisen sijaan – puheentunnistus hoitaa homman puolestasi.

Huippuosaava ja tuotteistettu määrittely ja käyttöönottoprosessi, jolla Maplet saadaan sovitettua juuri sinun prosesseihisi ja työnkulkuihisi.

Visuaalinen reittisuunnittelu, joka yhdistyy asiakkaiden priorisointiin sekä laajemman ja tarkemman tason suunnitteluun. Teet kenttämyynnistäsi suunnitelmallista ja tehokasta.

Tarjoukset tulevat automaattisesti Mapletiin ja voit hoitaa niiden seurannan samassa paikassa.

Yhdistettävissä nykyisiin järjestelmiisi: Outlook ja Google –kalenteri-integraatio kaikkiin laitteisiin.

Lataa maksuton opas!

Opas prosessiisi sopivan asiakkuudenhallintajärjestelmän valintaan ja käyttöönottoon

Kirjoitimme oppaan siitä, mitä tulee ottaa huomioon juuri sinun prosessiisi sopivan asiakkuudenhallintajärjestelmän valitsemisessa ja käyttöönotossa. Laitoimme oppaan jakoon maksutta, lataa oma oppaasi ja vältä yleisimmät virheet myyntiprosessisi ymmärtämisessä, asiakkuudenhallintajärjestelmän valitsemisessa ja käyttöönotossa.


  Etkö löytänyt etsimääsi?

  Ota yhteyttä ja kysy lisää

  Jos mielessäsi on jokin tarve jota mikään valmiista ratkaisuistamme ei mielestäsi kykene ratkaisemaan, ota yhteyttä myyntiimme.

  Ota yhteyttä

  Maplet Oy

  Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on hyvää vauhtia kasvamassa alamme markkinajohtajaksi. Poikkeuksellisen pitkälle kehitetty huippumoderni teknologiamme on hiottu huippuunsa. Keskiössämme on asiakkaan helppo käyttökokemus ja syvällinen ymmärtäminen. Kasvavan ja kansainvälistyvän yhtiömme teknologia on täysin kotimaista.

  Tutustu tarinaamme

  Yhteystiedot

  Asiakaspalvelu

  +358 44 239 7072

  Sähköposti

  contact@maplet.com

  Myynti

  +358 44 972 5729

  Tarkemmat yhteystiedot